Massagepraktijk MAASTRICHT

Destressing massage

                                            
Veel personen weten vaak niet goed raad met bepaalde situaties en komen hierdoor hun negatieve stress niet kwijt. Bij destressing massage wordt getracht de “stress” uit het lichaam te masseren. Deze therapie kan een aanvulling zijn op evt. andere reguliere behandelingen.

Deze massage is bedoeld voor:

- Personen welke overspannen zijn
- Mensen met Burn-out klachten
- Personen die zich niet goed kunnen ontspannen
- Eenieder die het even niet ziet zitten
- Personen die moeilijk met bepaalde situaties kunnen omgaan
- Eenieder die in het verleden iets heeft meegemaakt en daar nu nog problemen van ondervindt.

Bij deze massage worden mensen, door middel van licht sederende massage naar een punt gebracht waarbij men zich zodanig ontspant dat men in harmonie komt met het eigen lichaam. Ook wordt, indien nodig, aandacht aan de ademhaling besteedt. Bij deze therapie komt het regelmatig voor dat dieper gelegen problemen naar boven komen en op diverse manieren het lichaam verlaten. Als aangename bijkomstigheid hiervan is het feit dat men zich beter bewust wordt waar de spanningen vandaan komen, en hoe ze zijn te voorkomen.

 

Patiënten welke met hun klachten niet in staat zijn hun werkzaamheden uit te voeren, kunnen in het kader van de wet verbetering poortwachter, vaak in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding door de werkgever.

 

Voor verdere inlichtingen over destressing massage of een afspraak kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen.